Kick off på "To skoler flytter sammen"

100 ansatte fra Rosenvængets Skole og Overlund Skole mødtes for første gang i deres kommende fælles skole på Vinkelvej.

Der blevet præsenteret, lyttet og snakket. Med sidemanden og på tværs. Tirsdag den 9. august 2016 var skolernes ansatte samlet til kick off for det kommende skolefællesskab på Vinkelvej

”Det her er første dag i den nye skole. I har set bygningen, som den er ud i dag. Og I har set tegningerne over den kommende skole. Nu er det os – der sammen med elever og forældre – skal blive til den nye skole”, sagde de to skoleledere Peter Rasmussen og Annette Hjorth i et fælles oplæg . De kom ind på de perspektiver og muligheder, som ledelserne ser knytte sig til det kommende fællesskab med to skoler i én fælles bygning.

Arkitekt Gorm Nielsen ledte alle engageret og grundigt gennem forslag til helhedsplan for bygninger og matrikel. Han blev suppleret af skolechef Chris Rævsgaard Hansen, som samlede op på den hidtidige kulturproces. Samtidig lagde han op til fremtidig dialog om størrelsen og karakteren af fællesskabet mellem de to skoler, som flytter sammen.

De fremmødte kommenterede også helhedsplanen for bygningerne (Gorm) og det relationelle arbejde (Peter og Annette). Det kommer til at indgå i den videre proces sammen med materialet fra møde med 28 brugergrupper fra de to skoler.

Se fotos og video
Få stemning og kommentarer med fra kick off gennem fotos og video fra kick off her på siden.

Udvalg behandler helhedsplan i august
Helhedsplanen behandles politisk i Børne- og Ungdomsudvalget den 30. august 2016.